Şedinţă cu părinţii and copii

27 ianuarie 2010  | 

1 comment  | 
da, o să povestesc aşa pe scurt. Am participat şi noi elevii, să ne spunem părerea şi mă bucur că am putut merge şi noi. Bun, părerea mea v-am mai spus-o, nu sunt de acord să dăm atâţia bani pe un album. Şi ca să deschid o paranteză, mai pe scurt.
Frate, la mine, nu ii vorba de bani, că avem bani, dar mi se pare o tâmpenie exagerată să dai atâţia bani pe un album. Am mai povestit. Dar aici vine şi o fază.
Toţi aproape să facem album, dar mutăţi frate ochiu la tine în casă, uită-te în ce hal stai, uită-te cum te îmbraci, practic uită-te la condiţiile pe care le ai, şi apoi mai vorbim. Vine un domn, şi zice: Vai, eu dau cât trebuie, nu contează, poate fi şi 10 mil. Bine măh, fie 10 mil. Am dat un exemplu, uită-te în ce hal trăieşti, uită-te unde lucrii şi cum câştigi banii ăia.
Alt domn, unu aşa nesimţit rău de tot, face: Poi o să dăm  şi pentru cei care nu plătesc. Măh, dăten-pzd mătii, da ce naiba? eu am nevoie de mila ta sau cum? dăten-gâtu mătii.

Trag de aici o concluzie: Deşii românu îi vai de capu lui, el tot aruncă banii pe nişte * tâmpenii *
Frate, dacă vreu mă duc şi îmi fac album, dacă nu vreu nu îmi fac, că nu tu îmi comanzi. În fine, românu tot prost îi ce să îi faci, dacă ai ocazia să faci un pic de economie, tu tot ai alege varianta mai scumpă. Treaba voastră, vă respect,  îmi sunteţi colegi, cu unii am format, poate nu îi cuvântu potrivit, dar totuşi, cu unii am format o relaţie strânsă, adică suntem prieteni foarte buni, cu unii îs de la grădiniţă într-o clasă, şi vă daţi seama, eu vă respect decizia, dar vă rog, respectaţi-mi decizia. Îs banii mei, fuck ce vreu cu ei, nu îmi poate impune cineva ce să fac cu banii mei.
Eu respectiv mama , şi cu mama lui bogdan and bianca, normal, nu suntem de-acord, am ridicat mâna că nu vrem. Bine, la mine părinţii vor, mama îmi tot face capu calendar, dar eu decid, şi nu o să fiu de-acord cu tâmpenia asta. Dacă îşi fac toţi, îmi fac şi eu, altfel nu.

#2 am uitat, am cam lungit vorba, am dat un exemplu, eu nu mă dau mare cu ce am sau altcv, să nu interpretaţi greşit, fiecare om are o părere, şi aceasta este părerea mea, de mine faceţi ce vreţi. Poate într-un final o să fac şi eu de gura lu mama, io oricum tot împotrivă o să fiu. Înţeleg că unii fac efort pentru asta, poate am cam exagerat, dar aveţi grijă de bani, că nu se găsesc pe garduri, deşii bine ar fi.

1 comentarii:

Anonim spunea...

asha e frathe nu fak niki eo la banii aia

Trimiteți un comentariu

Newer Posts Previous Posts Home

by Tudy3