Sex în spital! O asistentă din Marea Britanie a făcut sex cu pacientul chiar pe patul de spital

15 septembrie 2010  | 

1 comment  | 
O asistenta medicala in varsta de 29 de ani din Marea Britanie a fost data afara dupa ce s-a aflat ca a intretinut relatii sexuale cu unul din pacientii sai.
Victima era spitalizata in asteptarea unui transplant de plamani si a unuia de inima. Cei doi s-au cunoscut pe vremea cand pacientul urma tratamentul cu citostatice si se afla pe lista de asteptare pentru transplant.
La vremea cand a debutat relatia cu acest pacient, asistenta medicala era deja intr-o relatie stabila. Ea obisnuia sa glumeasca cu colegii de munca, detaliind cum ii administra acestuia doze de oxigen si medicamente inainte de actul sexual, pentru a-i imbunatati performantele.
Conducerea spitalului a aflat de comportamentul asistentei dupa ce pacientul a avut o discutie cu psihologul spitalului. El este de parere ca experienta prin care a trecut nu l-a ajutat sa isi revina dupa operatii, ba dimpotriva.

Norocosul, nah de'astea să tot ai parte. În loc să te vindece medicamentele, te vindecă asistenta:))

1 comentarii:

Unknown spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

Trimiteți un comentariu

Newer Posts Previous Posts Home

by Tudy3