Admitere liceu, rezultate, păreri!

2 iulie 2010  | 

1 comment  | 
După cum ştiţi toţi, s-au afişat rezultatele pe edu.ro, şi am fost foarte fericit să aflu că am intrat la liceul unde am vrut, dar nu îmi făceam griji, pentru că eram sigur că intru. Mă bucur pentru toţi cei care au reuşit unde au vrut la liceu, multă baftă pe parcursul celor 4 ani de liceu.
Am analizat clasa în care am intrat, şi am tras concluzia că peste jumătate din viitori colegi îs ţărani. Din 30 de elevi, 18 îs ţărani, am 24 de fete in clasă, minunat. Din ce am văzut şi la ceilalţi colegi, peste tot majoritatea din elevii care au intrat la liceu îs de la ţară. N-am nimic cu ţăranii, dar dacă nu fac faţă la liceu, ar trebuii trimişi acasă, pentru că au ocupat locurile, şi sunt mulţi în oraş mai buni ca ei, dar au avut media mai mică şi au căzut la un liceu mai prost. Aştept părerile voastre despre admitere!!!

1 comentarii:

Admitere Liceu spunea...

Felicitari pentru admitere!

Daca vrei sa-ti cunosti viitorii colegi, peste o saptamana va aparea pe pe www.admitereliceu.ro si posibilitatea de a-ti completa un profil personal si de a vedea profilurile colegilor, pentru a-i cunoaste mai bine. Pana atunci exista deja un forum al liceenilor pe site, daca te intereseaza adresa este www.admitereliceu.ro/forum

Trimiteți un comentariu

Newer Posts Previous Posts Home

by Tudy3