NEW Template, new widgets, new design

26 iunie 2010  | 

1 comment  | 
După cum vedeţi am schimbat multe pe aici, desigur nu prea se vad modificările, dar o sa vi le înşirui aşa repede, ca să nu zică alţii că doar am schimbat un template şi gata. Vechiul template mi s-a părut prea dezorganizat, plus ca avea câteva defecte, nu permitea butoanelor NEXT PAGE şi LAST PAGE să meargă. Astfel după câteva runde bune de gândit, mi-am pus un pic osu, şi am lucrat un pic la blog. Pe parcurs o să mă învăţ să lucrez la partea de design, ce ţine de html. O să învăţ să lucrez cu Photoshop ceea ce nu mă descurc foarte bine, şi o să mai schimb pe aici, încet cu încet ce nu-şi are locu.

Click pentru a mării!

În primu rând am schimbat faviconu, deoarece cel de la blogger arăta groaznic, şi nu-i era locu acolo. De mult am vrut să fac treaba asta, dar acum pe moment am avut timp, şi chef să schimb faviconul. Nu-i aşa de greu, doar trebuie sa ţi-l cauţi, inserezi codul în html, şi gata. Noul favicon îmi place foarte mult, chiar se potriveşte cu culoarea templateului, şi dă o altă senzaţie când accesezi blogul.


Desigur am adăugat şi o bară de navigare prin numere, zic eu folositoare, deoarece îmi place mult mai mult şi cum arată, şi este mai uşor să accesezi celelalte pagini.
 Având înainte butoanele cu NEXT PAGE şi LAST PAGE sau Previous .. , nu prea ştia lumea care-i treaba, aşa că acuma este mult mai uşor să accesezi paginile.

Am adăugat şi un widget cu " Top Comentatori ", mi se pare folositor, poate aşa o să atrag mai mulţi comentatori şi în aşa fel ţin şi evidenţa comentatorilor.
Un alt widget, arată postările anterioare, mi se pare folositor, în aşa fel nu mai este nevoie să tot cauţi postările, doar dai un click şi ajungi la postare.

Cam atât am adăugat nou pe aici, o să mă mai ocup de aspect şi sper că peste ceva timp o să arate mult mai bine.

1 comentarii:

Anonim spunea...

fft fain...ai mai putea adăuga ceva pe aici

Trimiteți un comentariu

Newer Posts Previous Posts Home

by Tudy3