Marşul tăcerii pentru primarul din Baia Mare, Cristian Anghel

22 martie 2010  | 

2 comentarii  | 
N-am participat la marş, dar în timp ce se pregăteau să vorbească în faţa la judecătoria din Baia Mare, eu asistam la slujba de la bisierică, iar când am ieşit am rămas timp de câteva minute, să vedem ce o să se întâmple cu primarul nostru. Din toţi oamenii care îs în Baia Mare, doar pe Iştvan Ludescher l-au găsit să vorbească la microfon, un analfabet care nu ştie rostii o propoziţie corect. Prin rândurile plicticoase care le rostea acest boşorog, se număra şi următoarea frază:


"Este vorbă de erore judiciară, al cărei victimă este primarul nostru..., dacă este vorbă de erore..., va repara această erore, să se dovedească nevinoviţia, Primarul nostru Cristian Anghel, Anghel..".

" erore " - băh românule, eroare îi corect, nu erore, învaţă să vorbeşti, sau dă-ţi demisia.
Astfel de analfabeţi ne reprezintă ţara, bravo, aşa trebuie.
Acuma de frică că şi Dolha şi cu Ludeshcer au dosar penal,  s-au gândit să facă un marş pentru primar,  că vezi doamne, ce rezolvă. Foarte bine, dacă a greşit, să fie arestat, dar nu numai el a greşit, mai îs mulţi dintr-aştia care îs în libertate.
Ca să ne demonstreze Iştvan, că vorbeşte română la noi, scuzaţi accentu, s-a mai greşit în nenumerate rânduri, iar lumea desigur, îl aplauda:)), ca să vezi că trăim în România!

2 comentarii:

Anonim spunea...

analfabet rau de tot:)) shi eu l-am auzit, la TV

Biiia spunea...

Si culic p'acolo :> =))

Trimiteți un comentariu

Newer Posts Previous Posts Home

by Tudy3