Facultatea Vasile Goldiş Baia Mare

13 februarie 2010  | 

add a comment  | 
Astăzi am făcut un drum până la facultate, deoarece 7 copii dîn fiecare clasă de a 8, se duc acolo şi fac mate şi română, ore.. pregătire pentru admitere sau examen, ce naiba o să fie. De la ora 9 până la 11 ii matematica, dar n-am apucat să merg, că eram la studio, am mers de la română. Pfoai, ce să mai zic, am rămas surprins.
Când am intrat, am văzut o domnişoară, frumoasă şi sexy, care până la urmă am aflat că îi profesoara noastră împreună cu una mai bătrână. Am stat vreo 2 ore acolo, şi în continuu ii ziceam la Bogdan, ce faină îi femeia asta,:))... o tânără de vreo 20-24 de ani, dar nu mi-am putut lua ochii de pe ea. Apoi dacă mă uitam prin sală, că eu eram pe rându 2, vedeam o mulţime de copii, printre care o mulţime de fete.

Mi-am zis în gând ( doamne, ajută-ţi, că mai adus aici )... în faţă fete, în spate fete, pfoai. 12 săptămâni cât o să mă duc pe'acolo, o să fie 12 săptămâni, în care o să îmi fac o grămadă de prieteni, o să cunosc pe majoritatea de acolo, şi cred că o să ne înţelegem super. Cel care a pornit această acţiune, aceea de a pune la dispoziţia elevilor, 2 ore pe săptămână, gratis, la ambele materii, matematică şi română, este Gheorghe Zoicaş, deputat de la PSD, acuma nu mai ştiu sigur dacă îi la PSD; dar ultima dată ştiu că era. În fine, este foarte bine, deoarece, tot ce nu înţelegi ei îţi explică, şi aşa cum v-am mai zis, te şi distrezi, şi îţi faci o mulţime de prieteni. abia aştept sâmbăta viitoare:)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Newer Posts Previous Posts Home

by Tudy3