Copii sălbatici

31 ianuarie 2010  | 

5 comentarii  | 
Deci, în viaţa mea n-am mai văzut aşa copii. Ieri acceaşi problemă ca şi astăzi. Frate, oriunde merg, adică noi ne plimbam şi ne tot întâlneam cu ei.
Doi copii, ambii numiţi : Cătălin, vârstă: 8-10ani
Credeam că în ziua de azi educaţia îi pe primu plan, dar se pare că nu. Aşa, şi eram azi la meda, în faţă la hofer, stăteam să se oprească ploaia. Eram cu dany lup, ionut chiş, anita şi denisa. Şi vin ăştia doi şi dau cu bulgări după noi. Eu atunci eram tare amuzat, şi n-am vrut să mă enervez. Merge dany la ei, ii dă la unu în moacă două, io îi dau două şuturi la celălalt, mergem napoi sub streaşină. După 5 minute, apar din nou indivizii, de data asta m-am enervat şi m-am dat după ei. Unu din ei, era să fie călcat de maşină, că atunci când m-am dat după el, so aruncat în stradă, noroc că o frânat la timp şoferu. Măi, şi stau ăştia acolo vreo 15 minute, şi tot dau cu bulgări, le-am spus ca dacă nu termină, ii fuck în nas. Deci, dacă eram nervos, şi săream pe ei să îi bat, să mor eu, de nu îi spărgeam la unu faţa. Da culmea, că pe când eram io mic, nu îndrăznea nimeni să ridice tonul la un baiat mai mare, iar acuma toţi piticii şi-o i-au la cap. Dacă dau în ei, merg la părinţi, şi tot eu pic de vină. Acuma i-am lăsat, dar data viitoare, o să le pară rău, că îşi permit tare multe, mă ia un pitic din ei cu : Măh şi alea.. Poi băh, îţi dau una tot simţi moartea între picioare. Futev-ar caii, de coptii proşti. Ieri, unu din ei, so băgat sub o maşină, în timp ce eu îl fugăream, deci ăştia nu se lasă, până nu capătă o bataie bună.
#2, ăştia oare nu se tem de nimic? .. mă tot întreb ce educaţie le dau părinţii acasă, hai că până la o limită, dar ăştia îs de groază. De acuma o să port la mine o brichetă, şi când comentează unu, îi tot dau foc la păr.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Hai mah Tudor nu fii chiar asa de rau ca nu cred ca in copilaria ta nu ai dat cu un bulgare intro masina un om..... orice

Anonim spunea...

zi ca tu nu ai dat dupa nimeni in copilaria ta?????

tudyk's spunea...

:)) in primu rand, nu am dat. Daca dadeam imi ceream scuze. dar acuma si-o i-au in cap coptii astia. Cand eram copil mic faceam prostii dar nu de genu asta:))

Dany* spunea...

Mnezaii lor de coptii retardatzzi X-( eo iam avertizat prima data :)) da nu mo ascultat si so jucat cu primejdia :)) oricum c8ii ashtia mici se cred prea tari :)) Intr-o zi o venit la mn unu de 9 ani sa ma bata =)) cred k nu conshtientizeaza k dak prind pe cineva care nu sunt prea bine dispushi o sa primeasca o bataie cum niki masa niki tacsu nu io dat in viatza lui

Tya spunea...

rupe-le fâşu'

Trimiteți un comentariu

Newer Posts Previous Posts Home

by Tudy3